април 27, 2024

Кейт с първа публична поява след операцията (Ако наистина може да се вярва на очевидци, които я видели с Уилям)

https://kliuki.net/kliuki/keyt-s-parva-publichna-poyava-sled-operaciyata-ako-naistina-mozhe-da-se-vyarva-na-ochevidci-koito-ya-videli-s-uilyam/219947 Kliuki.net
Кейт с първа публична поява след операцията (Ако наистина може да се вярва на очевидци,  които я видели с Уилям)

Обществеността, която се тревожи за здравето на Кейт Мидълтън, може отчасти да въздъхне с облекчение, тъй като, както съобщава Daily Mail, принцесата на Уелс изглеждаше щастлива, здрава и спокойна по време на пътуването до местния магазин за ферми.

„След всички спекулации, които се появиха, бях изненадан да ги видя там. Кейт пазаруваше с принца и на пръв поглед бе добре и видимо здрава “, каза източник, който разпозна кралската двойка за първи път  след коремната операция на принцесата.

 „Децата не бяха със семейството, но това е добър знак, защото принцесата беше достатъчно добре, за да дойде в магазина“, каза източникът. Въпреки че кралската двойка не беше снимана, за мнозина новината е обнадеждаващ знак, че принцесата лека полека се възстановява и скоро ще се завърне  към обичайните си  ангажименти.

Кейт с децата през 2023 г

Отново се спекулира кога Кейт Мидълтън ще се върне към задълженията си – някои смятат, че това ще е на самия Великден, други, че ще е след празника, а трети смятат, че принцесата ще се върне към нормалните си  дейности още преди  Възкресение. Източник от двореца обаче не потвърди спекулациите.

Отсъствието на Кейт Мидълтън предизвика лудост в социалните медии и много от тях разпалиха теоретиците на конспирацията, като някои твърдяха, че тя всъщност е в кома, докато други смятаха, че кралското семейство я е отчуждило.

„Това, което става в момента , потвърждава  онова, което  стана в действителност наистина– тя беше в болница 14 дена и публично ще се завърне едва след Възкресение Христово“, каза източник, близък до кралската двойка.

Източник: mtm.mk