септември 28, 2023

Ким Кардашиян като тийнейджърка - без пози и с шини (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-kato-tiyneydzharka-bez-pozi-i-s-shini-snimki/146280 Kliuki.net
Ким Кардашиян като тийнейджърка - без пози и с шини (Снимки)

Ким Кардашиян е повече от чаровна като малка

Ким Кардашиян не е искала да бъде известна като тийнейджърка

Ким Кардашиян не обича да показва детските си снимки. Нещо повече, риалити звездата е покрила надлежно всички кадри, които я показват от преди години, в негативна според нея светлина. Половинката на Кание Уест изглежда няма никакво желание да си спомня как е изглеждала като тийнейджърка и държи феновете да я познават единствено със съвършения вид, който са свикнали да виждат от кориците на списанията.

[caption id="attachment_90792" align="alignright" width="300"]Ким Кардашиян като тийнейджърка и сега Ким Кардашиян като тийнейджърка и сега[/caption]

Нещо, което е напълно излишно, предвид факта, че Ким Кардашиян е изглеждала доста мило преди години. И макар да е с няколко килца отгоре, поне липсват превзетите й стойки и фасони, толкова характерни за нея днес.

Най-добрата приятелка на звездата от ученическите й години - Ники Лънг, разпространи кадри, на които двете позират за снимка, когато са още ученички. От снимките ясно се вижда как е изглеждала Ким Кардашиян преди лицето й да претърпи доста козметични и пластични намеси. И преди да за почне да позира изкуствено за фотосите си.

Всъщност, от кадрите ни гледа едно доста симпатично момиче, което, макар и с шини, притежава доста чар и обаятелност. Които се забелязват най-вече благодарение на липсата на какъвто и да е тежък грим по него.

Ники, която в момента е половинка на басиста на Бон Джоуви Ричи Самбора, разкрива, че близката й дружка никога не е искала да става известна и никога не се е стремяла към славата, още повече на всяка цена. Поне в ученическите им години, когато Ким била по-скоро срамежлива. Заради това приятелката й недоумява на какво се дължи тази рязка промяна както във визията, така и в поведението й.

Ким Кардашиян Ким Кардашиян