април 19, 2024

Ким Кардашиян с предсватбено парти за милиони (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-s-predsvatbeno-parti-za-milioni-snimki/143760 Kliuki.net
 Ким Кардашиян с предсватбено парти за милиони (Снимки)

Ким Кардашиян се оля, спретна парти за милиони

Ким Кардашиян се оля. Риалити звездата реши, че ще празнува като за световно ден преди сватбата. Красавицата се пусна с приятелки на купон в Париж, за който се мълви, че е струвал милиони. Заедно със сестрите си Клое, Кортни и Кендъл Дженър, Ким добре се позабавлява. А сред гостите на събитието се оказаха и куп известни звезди.

Риалити звездата бе поканила не само сестрите си, но и няколко знаменити дизайнерки и певици. Противно на очакванията обаче, на купона не присъстваха, нито Бионсе, нито Парис Хилтън. Въпреки че се очакваше, да са сред гостите на купона.

[caption id="attachment_71303" align="alignright" width="232"]Ким Кардашиян направо се оля със сватбените купони Ким Кардашиян направо се оля със сватбените купони[/caption]

На партито на Ким Кардашиян обаче, бяха топ дизайнейрката Рейчъл Рой, както и Моника Роуз. От Дейли Мейл дори споделиха снимки, на които се вижда, че младата певица е поканена и на моминското парти на младоженката.

Приятелството на Рейчъл Рой и Ким Кардашиян очевидно датира отдавна, но двете избягват да афишират отношенията си. Модната дизайнерка досега и дума не е обелвала за известната си дружка.

В САЩ обаче смятат, че не Рейчъл, а Ким трябва да се гордее, че има толкова известни дружки. И определят като абсолютен феномен приятелството между дизайнерката и телевизионната принцеса, която е известна само с това, че е известна.

[gallery ids="71305,71306,71307,71308,71309,71304,71302,71301,71300"]