март 25, 2023

Ким Кардашиян се фука: Изглеждам перфектно след раждането (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-se-fuka-izglezhdam-perfektno-sled-razhdaneto-snimki/144282 Kliuki.net
Ким Кардашиян се фука: Изглеждам перфектно след раждането (Снимки)

Ким Кардашиян твърди, че никога не е изглеждала по-добре

Ким Кардашиян отново успя да втрещи феновете си. След като събра погледите (не всички от които одобрителни) с впитата си бяла рокля, риалити звездата реши да демонстрира високото си самочувствие. За пореден път. В телевизионното шоу, което прави заедно със сестрите си, съпругата на Кание Уест гордо заяви, че смята, че е в перфектна форма. И че никога не е изглеждала толкова добре.

[caption id="attachment_77787" align="alignleft" width="300"]Ким Кардашиян сега Ким Кардашиян сега[/caption]

Нещо повече, Ким Кардашиян обяви, че ще разкрие и дълго пазената си тайна. А именно - колко точно килограма тежи. И докато феновете стояха притихнали, за да разберат колко показва кантара на пищната звезда, тя изтърси, че теглото й е точно... 56 килограма! С което, естествено, предизвика сериозни дискусии сред онлайн потребителите. Повечето от които са категорични, че няма как Ким Кардашиян да тежи толкова малко.

"Отдалеч й личи колко е едра. Няма шанс да е 56 килограма, толкова тежи една нормална жена, висока 169-170", категорични са форумци. Други пък се шегуват, че най-вероятно звездата е имала предвид колко тежи само дупето й. Прословуто със своя обем.

Разгледайте и вие снимките на Ким Кардашиян преди и след раждането и преценете сами дали действително риалити героинята се намира в такава топ форма, каквато изтъква.

[gallery link="file" ids="77788,77789,77790"]