април 25, 2024

Ким Кардашиян се похвали със скъпарския си палат (Феновете й скочиха: Как живееш в тази лудница – Снимки)

Риалити звездата бе подложена на унищожителна критика заради скъпия си палат, който определиха като безличен и депресивен

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-se-pohvali-sas-skaparskiya-si-palat-fenovete-y-skochiha-kak-zhiveesh-v-tazi-ludnica-snimki/197442 Kliuki.net
Ким Кардашиян се похвали със скъпарския си палат (Феновете й скочиха: Как живееш в тази лудница  – Снимки)

Ким Кардашиян публикува снимки в Инстаграм  на дома си и получи огромно количество критика. На кадрите се виждат всекидневната на звездата, спалнята и част от банята. Това което прави впечатление, е че всичко е решено в кремаво и бяло и това избоде очите на феновете й.

Ким написа към снимките: „Това са нещата, които ме правят щастлива”, а последователите й изригнаха: „Къщата ти прилича на лудница, не разбирам как можеш да живееш там., пише потребител на Инстаграм.  А друг добавя: „В дома ти бих се чувствал в затвор, на палата ти му липсва душа.

Ким Кардашиян се похвали със скъпарския си палат (Феновете й скочиха: Как живееш в тази лудница  – Снимки)

Ким Кардашиян се похвали със скъпарския си палат (Феновете й скочиха: Как живееш в тази лудница  – Снимки) - Снимка 2

Ким Кардашиян се похвали със скъпарския си палат (Феновете й скочиха: Как живееш в тази лудница  – Снимки) - Снимка 3

Ким Кардашиян се похвали със скъпарския си палат (Феновете й скочиха: Как живееш в тази лудница  – Снимки) - Снимка 4

Преди време самата Ким призна в шоуто на Елън Дедженърс , че нейната дъщеря Норт, която е на  9 години, казва, че къщата им е толкова грозна и тя не я харесва защото всичко вътре е бяло .

И докато някои от феновете все пак са са във възторг от дома на Ким, други казват, че къщата прилича на затвор, много е празна и всичко изглежда толкова потискащо и стерилно, а това са само малка част от критиките,,въпреки, че Кардашиян е похарчила милиони и остана след развода  с Кание Уест да живее там с децата.