април 28, 2024

Ким Кардашиян се шири в лукс за 20 милиона долара (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-se-shiri-v-luks-za-20-miliona-dolara-snimki/144589 Kliuki.net
Ким Кардашиян се шири в лукс за 20 милиона долара (Снимки)

Ким Кардашиян не беше доволна от предишния си дом в Бел Еър, който струваше "едва" 11 милиона

Ким Кардашиян се уреди с нов, лъскав дом. Всъщност "огромно имение" е доста по-точна дума за мястото, в което риалити звездата и съпруга на рапъра Кание Уест предстои да се нанесе заедно с него и дъщеричката им Норт Уест. Ким Кардашиян се сдоби с дома на мечтите си естествено благодарение на мъжа си. Който с удоволствие се бръкнал с 20 милиона долара, само и само да задоволи желанието на половинката си.

[caption id="attachment_79731" align="alignleft" width="300"]Ким Кардашиян ще се шири в лукс за 20 милиона долара Ким Кардашиян ще се шири в лукс за 20 милиона долара[/caption]

За която предишната им къща в Бел Еър била прекалено тясна. Новата придобивка на семейството се намира в Хидън Хилс и се простира на "скромните" 3 и половина акра земя. Имението разполага с два плувни басейна, два спа центъра, фонтан, розова градина и собствена изба за вино. Вътрешността на новия дом на Ким Кардашиян и сие изобилства от лукс и скъпи вещи. Има, разбира се, и няколко дрешника, в които звездата да държи хилядите си дрехи, обувки и аксесоари.

За кеф на съпругата на рапъра, имението е в непосредствена близост до дома на майка й, което ще позволи на баба Карадшиян да участва активно във всекидневния живот както на внучката, така и на щерка си, научиха от eonline.com.

Разгледайте в галерията ни снимките от новия дом на Ким Кардашиян и съпруга й.

Ким Кардашиян Ким Кардашиян