май 29, 2023

Ким Кардашиян след раждането – осмели се да покаже тяло в бански!

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-sled-razhdaneto-osmeli-se-da-pokazhe-tyalo-v-banski/143211 Kliuki.net
Ким Кардашиян след раждането – осмели се да покаже тяло в бански!

Ким Кардашиян се осмели да покаже тяло в бански, въпреки че наскоро роди

Ким Кардашиян показа тялото си в бански, въпреки че наскоро роди, забеляза Kliuki.net.

Звездата е в Тайланд и за нея вече е лято. Въпреки че по нашите ширини сезонът още не е настъпил, Ким Кардашиян се радва на прекрасното време в чужбина и се осмели да разкрие формите си.

[caption id="attachment_66543" align="alignright" width="300"]Ким Кардашиян след раждането, показа тяло по бански Ким Кардашиян след раждането, показа тяло по бански[/caption]

Изглежда, че Ким се е постарала, защото е свалила за за кратко доста от това, което качи, докато беше бременна. Тя се е лишила от цели 20 килограма, само за четири месеца.

Постижението й определено заслужава адмирации, а и като гледаме, фигурата й е също толкова превъзходна и апетитна, каквато беше и по-рано.

Диети, упражнения и останалите тайни на Ким Кардашиян са дали своя ефект, пише изданието ladyzone.bg. Пищната хубавица е шеметна в този син бански, а фотографите не са пропуснали да запечатат момента.

Ким Кардашиян редовно събира критики заради своите обемни части, а когато стана майка, й се наложи да се справя с това сериозно предизвикателство.

Явно е твърдо решена да запуши устите на хейтърите, които я искат далеч по-слаба. И може да има нужда от още ограничения, но никой не може да оспори, че това тяло в бански не е привлекателно, нали?!

Вижте Ким Кардашиян!

[gallery link="file" ids="66544,66545,66546"]