март 29, 2024

Ким Кардашиян в екстравагантен дом за 11 милиона (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-v-ekstravaganten-dom-za-11-miliona-snimki/143858 Kliuki.net
Ким Кардашиян в екстравагантен дом за 11 милиона (СНИМКИ)

Ким Кардашиян и Кание Уест обитават дом за 11 милиона долара, който е повече от екстравагантен

Ким Кардашиян и Кание Уест живеят в Бел Еър, където се ширят на площ от над 800 квадратни метра.

Домът е строен по проект за семейството. Вътре има различни зали, веранда, гараж и доста екстри, на които се радва и малката им дъщеря. Ким и Кание тънат в лукс и все нещо не им достигало, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_72260" align="alignright" width="300"]Ким Кардашиян Ким Кардашиян с бебето си, което ще има 5 свои стаи в дома им с Кание[/caption]

Ето защо брюнетката обмисляла да си създаде допълнително и стая за красота. Тя щяла да струва близо 750 хиляди долара. Занапред момиченцето им пък щяло да разполага със свои 5 помещения, две от тях за игра и едно за бавачката му.

Ким Кардашиян обмисляла промяна и във всекидневната, пише изданието profit.bg. Необходимо било да се сложи по-съвременна камина, паркетът да е по-скъп, а мебелите – италиански на всяка цена.

Предвиждали се също врати от стъкло, от които се преминава към задния двор на палата. Кухнята ще бъде разрушена, защото Ким Кардашиян имала планове и за нея.

Тя щяла да заложи чисто нови уреди на стойност 1 милион долара. Фризерът щял да бъде уникат – покрит с камъни. В къщата на Ким Кардашиян и Кание има четири тоалетни, които са позлатени.

А главната баня е върхът на разточителството. В нея е инвестирана солидна сума. Леглата на богаташите са измайсторени от конски косъм от Монголия, съдържат още вълна и кашмир.

Разходете се чрез тези снимки в дома на Кание и Ким Кардашиян!

[gallery link="file" ids="72261,72262,72263,72264,72265,72266"]