юни 13, 2024

Ким Кардашиян в предсватбена треска (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-v-predsvatbena-treska-snimki/143611 Kliuki.net
Ким Кардашиян в предсватбена треска (СНИМКИ)

Ким Кардашиян в предсватбена треска – обикаля магазините в бял тоалет

Ким Кардашиян няма търпение за сватбата!

Тя не само, че трескаво обикаля магазините, но и е преобразена в бял тоалет, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_70173" align="alignright" width="300"]Ким Кардашиян Ким Кардашиян в предсватбена треска[/caption]

След броени дни тя така или иначе ще се покаже в бяло като булка, но явно държи отсега да подчертае колко хубаво й стои този цвят. Ким Кардашиян е на шопинг с прилепнала рокля, от която пищните й форми напират да избягат.

[caption id="attachment_70174" align="alignleft" width="215"]Ким Кардашиян Ким Кардашиян обикаля магазините в бяла рокля[/caption]

Тя обаче не само се чувства отлично, но и изглежда по същия начин. Отслабнала е видимо след раждането, което й дава достатъчно самочувствие да се облича по този начин, коментират я из родните форуми.

В Дейли мейл пък се натъкваме на снимки от нейния воаяж из лъскавите търговски обекти. Ким Кардашиян е засечена в скъпарски комплекс за посуда, където продавачите се надпреварват да й угодят.

Знаейки, че богаташката ще им направи солиден оборот, те са изключително любезни и отворени към нея. На Ким й се разяснява всяка подробност, дават й се съвети как тези сервизи биха паснали на цялостния облик на нейната сватба.

А светът е притихнал в очакване на щастливото събитие в семейството.

Със сигурност брюнетката няма да пропусне да направи церемонията си достояние на всички, така че много скоро ще знаем как точно ще се докара на сватбата си Ким Кардашиян.