април 25, 2024

Ким Кардашиян втрещи с впита, бяла рокля (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/kim-kardashiyan-vtreshti-s-vpita-byala-roklya-snimka/144271 Kliuki.net
Ким Кардашиян втрещи с впита, бяла рокля (Снимка)

Ким Кардашиян за пореден път демонстрира, че не й пука от излишните й килограми

Ким Кардашиян не крие, че се гордее с пищните си форми. Риалити звездата, която е известна с това, че е известна, неведнъж е заявявала, че не признава стандартните норми за красота. Които налагат слабите тела като красиви. Съпругата на рапъра Кание Уест определено не е сред слабите знаменитости, а след раждането на първото дете на двойката, нещата буквално излязоха извън контрол.

[caption id="attachment_77712" align="alignright" width="300"]Ким Кардашиян втрещи с вида си Ким Кардашиян втрещи с вида си[/caption]

Бдителни папараци успяха да уловят Ким Кардашиян по време на посещението й в Хамптънс преди няколко дена. От кадрите ясно се вижда, че звездата определено не успява да се справи с килограмите, натрупани по време на бременността. Които се трупнаха към вече съществуващите нейни. Пищните форми на Ким Кардашиян вече съвсем спокойно могат да бъдат причислени към графата "огромни". Очевидно обаче на риалити героинята не й пука. Даже напротив. Ким се беше стъкнала във впита по нея бяла рокля, която очертаваше максимално извивките й, видяха от butisitnew.info.

Естествено, визията й не беше приета еднозначно от феновете. Една част от тях се кефят на звездата, че не се срамува от формите си, докато други смятат, че видът на Ким Кардашиян в бялата рокля е просто нелеп. А какво е вашето мнение?

Ким Кардашиян Ким Кардашиян Ким Кардашиян