март 29, 2024

Коцето и Надя отрекоха за развода, виж ги по-влюбени от всякога!

https://kliuki.net/kliuki/koceto-i-nadya-otrekoha-za-razvoda-vizh-gi-po-vlyubeni-ot-vsyakoga/142664 Kliuki.net
Коцето и Надя отрекоха за развода, виж ги по-влюбени от всякога!

Коцето и Надя влюбени до уши на Свети Валентин

Коцето и Надя сложиха край на всякакви слухове, че ще се развеждат. Най-известната фолк двойка се показа по-влюбена от всякога навръх Свети Валентин. Двамата съпрузи продължават да гледат на живота през розови очила. И са невероятно щастливи, и се разбират прекрасно, както досега.

Последните клюки гласяха, че Коцето и Надя са пред развод. Влюбените имали сериозни проблеми, а масло в огъня наля самия певец. В свое интервю той призна, че не е сигурен, че ще остарее с Надя. И в новия си дом двамата често спят разделени. В последствие се оказа, че разделянето на съпружеските спални е продиктувано само и единствено от нуждата на певеца от спокойно място за сън през деня, но това не успокои никак феновете. Особено след като в публичното пространство тръгнаха слухове, че семейните отношения между двамата куцат и влюбените са пред развод.

[caption id="attachment_62217" align="aligncenter" width="204"]Коцето и Надя по-влюбени от всякога Коцето и Надя по-влюбени от всякога[/caption]

Навръх Свети Валентин, Коцето и Надя показаха, че се обичат както винаги, а дори и повече от преди. Певецът направо сияеше от щастие и не спря да праща нежни послания на половинката си. Снимка на двамата по време на парти същата вечер, разсея всякакви съмнения, че двамата са луди един за друг.

Нещо повече — наедрялата талия на хубавото Наде предизвика предположения, че може би семейството ще се увеличи с още едно бебе.