October 22, 2024

Коко Динев официално би шута на Емилия заради Джена!

https://kliuki.net/kliuki/koko-dinev-oficialno-bi-shuta-na-emiliya-zaradi-dzhena/145834 Kliuki.net
Коко Динев официално би шута на Емилия заради Джена!

Коко Динев и Джена вече не крият, че се срещатКоко Динев е зарязал Емилия заради колежката й

Коко Динев вече е официално разделен с Емилия! Собственикът на "Кошарите" е бил шута на дългогодишната си половинка, но не, за да се радва на ергенския си живот, а за да бъде с нейна колежка. Вече не е тайна за никого, че пълничкият бизнесмен има афера с Джена, с която изневеряваше на Емилия още преди години.

[caption id="attachment_87786" align="alignleft" width="300"]Коко Динев заряза Емилия Коко Динев заряза Емилия[/caption]

Двамата обаче вече не си и правят труда да се крият и без стеснение демонстрират аферата си. Малко преди Коледните празници двамата прелюбодейци са били засечени да излизат от хотел в покрайнините на Сандански. Очевидци разказват, че двамата дори са се целували пред колите си за довиждане, без да се притесняват, че някой ще ги види.

Хора от гилдията разказват, че Джена и Коко Динев са подновили връзката си още преди няколко месеца, а заради брюнетката бизнесменът дори е зарязал дългогодишната си половинка Емилия, научиха от hotarena.net. Като потвърждение за това идва и фактът, че точно от няколко месеца Емито се е изнесла в София и усилено търси училище в столицата за сина си Иван.

През това време пък баща му си стои в родния Сандански, където е започнал да развива бизнес с недвижими имоти. Както знаете, бизнесът на Коко Динев пострада сериозно в последните месеци, след като емблематичният му ресторант Кошарите затъна в дългове, а казиното му на границата с Гърция беше отнето. Заради всички тези проблеми финансовото му състояние се влоши, а това изнерви на макс Емилия. Недоимъкът, пред който е бил изправен семейството, не се понравил на певицата и тя започнала да вдига скандали на бизнесмена практически всеки ден.

В един момент на Коко му писнало и теглил шута на капризната изпълнителка. За да се хвърли в обятията на бившата си любовница.