май 02, 2024

Коко Динев с Ивон на 1 юни, Емилия е излишната

https://kliuki.net/kliuki/koko-dinev-s-ivon-na-1-yuni-emiliya-e-izlishnata/143868 Kliuki.net
Коко Динев с Ивон на 1 юни, Емилия е излишната

Коко Динев и Емилия съвсем не се радват на семейна идилия, а на 1 юни се налага да делят децата

Коко Динев и Емилия се налага да делят децата на 1 юни. Причината е неприязънта на майка му, която реши да поздрави единствено... Ивон, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_72355" align="alignright" width="300"]Коко Динев Коко Динев с Ивон, майка му се радва и честити 1 юни, а на Иван... детето на Емилия?![/caption]

Дъщеричката на Анелия е гушнала татко си, а Боряна Боянова се хвали с нея в мрежата, сякаш това е единственото отроче на Коко.

И докато за едни, празникът на малчуганите, е повод за усмивки и веселие, то за някои от известните, нещата съвсем не стоят така.

Емилия се наложи да измие нелепата ситуация и се пусна заедно със синчето и племенника си в нета. Тя обаче не изглежда много добре.

[caption id="attachment_72356" align="alignleft" width="300"]Коко Динев Коко Динев и Емилия също имат дете, но свекървата признава само Ивон, Емилия се вкисна тотално на 1 юни[/caption]

Не само, че е без грим, но явно е ядосана от постъпката на свекърва си.

Не за първи път тя си позволява да се меси и толкова явно да демонстрира хубаво отношение само към Анелия и Ивон. Емилия сякаш не съществува за нея?!

А това я кара да се чувства излишна, особено в такива дни като 1 юни.

Емилия прави всичко възможно тази грубост да не засяга наследника й от Коко Динев, защото половинката й май няма намерение да се намеси и да спре тази тиха война.

Емилия и Анелия неслучайно се мразят толкова силно и се надъхват постоянно, защото някой им пали фитилите допълнително.

А да наливаш масло в подобна вражда, е доста недостойно, смятат защитници на Емилия. Те са изумени от поведението на Боряна, която подминава момчето на Емилия и Коко Динев като пътен знак.

Иван също е тяхна кръв, нима заслужава да бъде низвергнат, след като е още малък и невинен, чудят се потребители. За тях е немислимо да въвличаш хлапе в подмолните игри на възрастните, защото то дори няма представа какво се случва.

Вижте сами Емилия, тъжното й лице, както и Ивон в компанията на Коко Динев!