юни 23, 2024

Коко Динев съвсем се ошишка, Ивон не успява да го гушне (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/koko-dinev-savsem-se-oshishka-ivon-ne-uspyava-da-go-gushne-snimka/143785 Kliuki.net
Коко Динев съвсем се ошишка, Ивон не успява да го гушне (Снимка)

Коко Динев става все по-кръгъл с всеки изминал ден, дъщеря му вече с мъка го прегръща

Коко Динев се ошишка тотално. Собственикът на култовото заведение "Кошарите" става все по-кръгъл с всеки изминал ден, а това си пролича особено ясно на купона по случай именния му ден. Коко Динев отбеляза деня на Св. Св. Константин и Елена в тесен семеен кръг, сред който, естествено беше и дъщеря му от брака му Анелия Ивон.

[caption id="attachment_71514" align="alignleft" width="300"]Ивон с мъка прегръща баща си Коко Динев Ивон с мъка прегръща баща си Коко Динев[/caption]

На един от кадрите от празника е видимо, че бизнесменът е наедрял толкова много, че малката с мъка успява да го прегърне. Ивон Динева е обгърнала с две ръце баща си, за да го целуне по бузата, а бдителни онлайн потребители забелязват, че младата госпожица е протегнала до максимум двете си ръце, за да се справи с кръглата форма на Коко Динев.

"Леле, съвсем се е окръглил", шашардисани са форумци. Както знаете, бизнесменът никога не е можел да се похвали с манекенски мерки. В последните години обаче Коко Динев започна да качва още повече килограми.

Този факт обаче изглежда не притеснява особено нито него, нито половинката му Емилия. Която твърди, че го обича такъв, какъвто е.