април 18, 2024

Коко Колев спечелил Мартина с романтични жестове

https://kliuki.net/kliuki/koko-kolev-spechelil-martina-s-romantichni-zhestove/146088 Kliuki.net
Коко Колев спечелил Мартина с романтични жестове

Коко Колев сам накарал Мартина да напусне Слави, за да е с негоКоко Колев убедил Мартина, че не бива повече да търпи тежкия нрав на шоумена

Коко Колев, личният треньор по бокс на Мартина Огнянова е спечелил сърцето на бившата балерина от балет Магаданс с благия си и романтичен характер. Близки то танцьорката се чудят с какво обикновеният боксьор превъзхожда популярния тв водещ и милионер Слави Трифонов, че чак да му отмъкне гаджето. Оказа се, че в случая изобщо не става въпрос само за пари или външен вид.

[caption id="attachment_89608" align="alignleft" width="300"]Коко Колев спечелил Мартина с романтични жестове Коко Колев спечелил Мартина с романтични жестове[/caption]

Освен с физиката си, Колев е успял да омае Мартина с доброта и романтика. Всичко започва когато Огнянова решава да се занимава с любителски бокс и случайността я среща с боксьора, който става неин личен треньор. Още от първите тренировки между тях се заражда привличане, което се превръща в любов. Не след дълго балерината не издържа на изкушението и изневерява на Слави Трифонов, заради което се чувства ужасно гузна. Поради тази причина иска и да прекрати тренировките, за да не се вижда повече с любовника си.

koko kolevЧувствата им обаче се оказват по-силни, а и младостта, добротата и романтичния нрав на новия й възлюбен я привличат като магнит. Още повече, че връзката й с Дългия винаги е била трудна и противоречива. А непрекъснатите скандали помежду им я изморили и отегчили. Запознати и хора от екипа твърдят, че когато Слави й крещи (което се случва доста често), тя също не му остава длъжна. Разликата между двамата е огромна.

В същото време 15 години по младият от Слави боксьор й предлага спокойствие, романтика и нежност. Все неща, които са чужди и непознати за властния Слави Трифонов. Дилемата дали да остане с Трифонов или с Коко Колев скоро е решена от чувственото послание, което боксьора оставя за нея на стената си във Фейсбук. И Мартина взема решението си да се откаже от лукса, в полза на любовта си.