март 29, 2024

Кола на кандидат-депутата Веселин Колев удари джип пред полицията в Добрич (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/kola-na-kandidat-deputata-veselin-kolev-udari-dzhip-pred-policiyata-v-dobrich-snimki-2/167029 Kliuki.net
Кола на кандидат-депутата Веселин Колев удари джип пред полицията в Добрич (СНИМКИ)

Ситроен с добричка регистрация 4054 е ударил „Нисан Навара“ пред сградата на Първо полицейско управление в Добрич. Виновният водач избягал, сигнализираха очевидци. От удара са причинени материални щети. Видно от снимките е счупена предната броня на джипа, не е ясно дали има и щети по двигателния отсек. На мястото липсва „Ситроен“-ът, което подкрепя тезата, че водачът е напуснал местопроизшествието. В момента в централната част на Добрич тече мероприятие на „Български възход“, чийто водач на кандидат-депутатската листа е Веселин Колев. „Ситроен“-ът пък се води на името на съпругата му.

Той е собственост на съпругата на бившия директор на ОД МВР-Добрич, и настоящ кандидат за депутат от „Български възход“ – Веселин Колев. Дамата няма шофьорска книжка и автомобилът се ползва от Колев, който до скоро бе с обвинение по т.нар. „суджукгейт“ за закана с убийство, принуда и склоняване на вещи лица да депозират пред властите експертно изследване с неверни данни. По неофициални данни срещу Колев наскоро е прекратено и досъдебно производство за ПТП, в което той удари патрулен автомобил на светофар в Добрич.

Не може да се каже, че има ПТП с участието на двата автомобила. „Ситроен“-ът е ударил другата кола на паркинга. Водачът сам е дошъл в полицията да каже, че има инцидент. На мястото има екип на КАТ. В случая, тъй като има само материални щети, двамата шофьори могат да попълнят двустранен протокол. В него единият признава вината си и застрахователят му изплаща щетите на потърпевшия. Сега, тъй като има и служители на „Пътна полиция“ ще бъде съставен акт на виновния, съобщи пресаташето на ОД МВР-Добрич, след наше запитване.

Той отказа да уточни имената на виновния водач, позовавайки се на правилата в МВР.

Ако се окаже, че Колев е управлявал „Ситроен“-а при удара в джипа, ще бъде много смешно, защото в рамките на месеци допуска нелепи ПТП-та. Ако е предотстъпил автомобила си на друг да го замести само пред полицията като виновен, ще е показателно какъв законодател би бил. Не е изключено да се окаже, че точно в този момент с удара, Колев е преотстъпил колата си на друг шофьор, който има близък до неговия стил на каране. Тогава последният ще плати глобата за това, което е сторил, а Колев ще си има едно на ум на кого дава да кара колата на жена си.
Източник: rns.bg, crimesbg.com