април 19, 2024

Кончита Вурст показа гаджето си (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/konchita-vurst-pokaza-gadzheto-si-snimki/143761 Kliuki.net
Кончита Вурст показа гаджето си (Снимки)

Кончита Вурст от три години живее заедно с танцьора Жак в луксозно жилище в Париж

Кончита Вурст най-накрая се осмели да покаже гаджето си. Скандалното същество, което спечели Евровизия 2014 и което държи за него да се говори като за жена, от три години има връзка с танцьора Жак Патриак.

[caption id="attachment_71315" align="alignleft" width="300"]Кончита Вурст и гаджето й Кончита Вурст и гаджето й[/caption]

Двамата са се запознали през 2011 година и буквално няколко месеца по-късно решават да заживеят заедно. По това време Кончита Вурст е изключително популярна в родната Австрия след своя телевизионна изява в шоу. За половинката си странната изпълнителка, родена с името Томас Нойвирт, разкрива, че е любовта на живота й. "Не поглеждам други, с Жак имаме законен брак", изповядва певицата.

До момента обаче Кончита Вурст ревниво криеше Жан от очите на медиите. Едва сега Кончита Вурст се осмели да покаже публично кой е мъжът до нея, видяха от hotnews.bg. Освен това певицата допусна журналисти и в луксозното жилище, което тя и Жак споделят. Мезонетът е ултра луксозен и в него има цял куп глезотии, сред които джакузи и барбекю на покрива. Материалите са сред най-скъпите в целия свят, а Кончита Вурст има отделно помещение само за обувките си.

Вижте снимките на апартамента и гаджето на Кончита Вурст в галерията ни.

[gallery link="file" ids="71316,71317,71318,71319,71320"]