май 28, 2024

Конкурс за модели изуми с кандидатките си – как ги оценявате?!

https://kliuki.net/kliuki/konkurs-za-modeli-izumi-s-kandidatkite-si-kak-gi-ocenyavate/142976 Kliuki.net
Конкурс за модели изуми с кандидатките си – как ги оценявате?!

Конкурс за модели в Бургас тотално изуми с кандидатките си, а в мрежата се хванаха за главата от претенциите им

Конкурс за модели в Бургас изуми с кандидатките си, а в мрежата се хванаха за главата, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_64635" align="alignright" width="300"]Конкурс за модели предизвика подигравки в публиката Конкурс за модели предизвика подигравки в публиката[/caption]

Желаещите да бъдат оценени като особено прелъстителни се изсипаха на надпреварата в морския град. В крайна сметка като по-симпатична наградата получи блондинката Кети Стоева, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_64636" align="alignleft" width="300"]Конкурс за модели в Бургас изуми с кандидатките си Конкурс за модели в Бургас изуми с кандидатките си[/caption]

За останалите претендентки във виртуала валят такива определения, че много от тях ще съжалят, че са се втурнали да показват прелестите си.

Като се има предвид, че преди дни Николета и Моника Валериева се счепкаха за този конкурс за модели и той беше сравнен с Мис Плеймейт, можем да си представим какви са били очакванията на публиката…

Вместо това на сцената са се качили девойки, които скоро не са влизали във фитнеса и категорично имат проблеми с визията си, гласи мнението в нета.

За съжаление те обраха подигравки и от присъстващи на събитието. Снимките разкриват, че някои дори са се превивали от смях, което е доста грубо от тяхна страна, но е самият факт.

Не им прави чест, защото не всички могат да изглеждат като популярните Златки и останалите красавици, тръгнали от подобен род конкурс за модели.

[gallery link="file" ids="64639,64638,64637"]