май 04, 2024

Константин и Алисия опасно близки на афтърпартито на наградите (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-i-alisiya-opasno-blizki-na-aftarpartito-na-nagradite-snimki/146192 Kliuki.net
Константин и Алисия опасно близки на афтърпартито на наградите (Снимки)

Константин и Алисия не се посвениха да флиртуват пред всичкиКонстантин и Алисия за пореден път повдигнаха въпроса дали са само колеги

Константин и Алисия за пореден път накараха феновете да се съмняват дали отношенията помежду им са само колегиални. Двамата певци изпълниха дуета си "Не си ти" на сцената на наградите на телевизия Планета и по мнението на зрителите, са се справили блестящо. Тъй като демонстрирали силна химия помежду си. Химия, която двамата изпълнители продължиха да разпръскват и на купона след края на церемонията.

[caption id="attachment_90247" align="alignleft" width="300"]Константин и Алисия опасно близки Константин и Алисия опасно близки[/caption]

Част от звездите, начело със самите Константин и Алисия се отправиха към дискотеката на Коцето, където да полеят успеха си. Или просто да се позабавляват. Гостите на заведението обаче нямаше как да пропуснат изпълнението на собственика и бившата на Ники Михайлов. Което за пореден път беше повече от само колегиално. Двамата не се свениха да флиртуват и да се разменят доста интимни ласки по време на дуетното си парче.

alisiq konstantinКоето пък за пореден път разпали слуховете, че помежду им има не само професионална връзка. Още повече, че сред гостите не се забелязваше съпругата на певеца - хубавото Наде. Блондинката по принцип придружава половинката си на изявите му в неговото заведение. И липсата и сериозно усъмни гостите, че помежду им има търкания. Породени именно от уж само сценичния флирт на Коцето с Алисия.

Константин и АлисияКакто знаете, видеото към песента им "Не си ти" предизвика истински смут в онлайн пространството, тъй като в него изпълнителите се целуват повече от страстно. В последствие Коце се опита да замаже положението, изтъквайки, че страстните сцени са заснети с Надя. Дали обаче между него и Алисия наистина не прехвърчат искри или всичко е единствено професионален театър?