март 29, 2024

Константин и Фънки се изгавриха с малките хора (Двамата си правят шоу на техен гръб – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-i-fanki-se-izgavriha-s-malkite-hora-dvamata-si-pravyat-shou-na-tehen-grab-video/166413 Kliuki.net
Константин и Фънки се изгавриха с малките хора (Двамата си правят шоу на техен гръб – Видео)

Брутална гавра с малките хора сътвориха Фънки и Константин

И макар певецът да е известен с неповторимото си чувство за хумор, може би този път пресоли манджата. Напоследък двамата приятели прекарват много време заедно. За това поне сочат изявите им в Инстаграм. Дали под влияние на скуката, или пък от чиста злоба, сега решиха да се изгаврят с джуджетата. За ужас на пуританите, или поне на прилично възпитаните люде в мрежата, те качиха уж забавен клип с участието на т.нар. малки хора. На пръв поглед всичко е нормално, но в края на видеото всъщност идва и изненадата – дребосъците са се качили на миниатюрна кола, детска играчка, която с пълна скорост преминава пред очите на нашите “герои”.

Феновете на Константин побързаха да отбележат, че подобен клип си е чиста гавра с хората с нисък ръст. Е, на гласовития фолкаджия никак не му пука и майсторски пуска шегите си към тях. “Пичовете” изглеждат съвсем нормално до момента, в който профучават в детската играчка пред краката му. Разбира се, Фънки се кърши във видеото съвсем като за разкош. Той също е известен с вечната си склонност яростно да обижда хората. Колкото и да се стреми да изглежда добронамерен в случая, и сега не му се получава.