март 25, 2023

Константин пред фалит, натиска Надя да започва работа

https://kliuki.net/kliuki/konstantin-pred-falit-natiska-nadya-da-zapochva-rabota/144317 Kliuki.net
Константин пред фалит, натиска Надя да започва работа

Константин усилено се мъчи да уреди съпругата си на работа, тя не ще

Константин я е закъсал доста сериозно за пари. Изпълнителят е пострадал от кризата в бранша и липсата на посетители в дискотеките му. Участията му също намаляват с всеки изминал ден и изобщо не са като преди години. Това притеснява звездата и той започнал да мисли варианти как да се справи с положението.

[caption id="attachment_78025" align="alignleft" width="300"]Константин натиска Надя да започва работа Константин натиска Надя да започва работа[/caption]

Първото и най-логично според близките му действие било да накара съпругата си да започне работа. До момента хубавото Наде се вживяваше в ролята на съпруга и майка, стоейки си вкъщи, за да полага грижи за детето на двойката. Докато Константин й осигуряваше всичко необходимо, за да води охолен живот. Заради проблемите в бизнеса обаче краят на тази идилия е все по-близо.

Точно заради това Константин заявил на жена си, че ще трябва да започне работа, за да помага на семейния бюджет. Условие, което никак не се харесало на блондинката, която била убедена, че юридическото й висше образование е само за фасон. И няма да й се наложи да го използва, научиха от hotarena.net.

Самият Константин разкри, че жена му в най-скоро време ще започне работа в столична кантора. И ще разбере сама какво е да изкарваш пари. Коцето обаче не скри притесненията, си че познавайки колко е разглезена Надя, тя няма да понесе промяната твърде добре.