май 04, 2024

Кортни Кардашиян с луксозна италианска сватба (Снимки от тузарското тържество)

https://kliuki.net/kliuki/kortni-kardashiyan-s-luksozna-italianska-svatba-snimki-ot-tuzarskoto-tarzhestvo/166252 Kliuki.net
Кортни Кардашиян с луксозна италианска сватба (Снимки от тузарското тържество)

Кортни Кардашиян се врече във вярност на половинката си Травис Баркър за трети път, видя Kliuki.net.

Двойката успя да си организира цели три сватби в рамките на само един месец. Като официалното тържество беше през изминалия уикенд. Естествено, мястото не е избрано случано.

Кортни и Травис организираха луксозната си сватба в Портофино, Италия – любимо място на богатите и известните. Цялата фамилия Кардашиян, както и децата на Баркър и техни близки приятели, пристигнаха в китното градче още в края на миналата седмица. Празненствата започнаха от събота, а самата церемония се състоя в неделя, 22 май.

кортни кардашиян сватба

43-годишната Кортни и 46-годишният Травис се ожениха в L'Olivetta - вила в Портофино, която е притежание на Dolce & Gabbana. Съвсем закономерно, и роклята на Кардашиян беше на италианската марка.

Специалното в нея беше шлейфът, който изобразява Дева Мария - мотив, в който Кортни се появява на няколко пъти по време на престоя си в Италия. Самото изображения пък е почти дословно копие на татуировката, която Баркър има на главата си.

Партито след сключването на брак пък се е състояло в Castello Brown - замък от XVI век в Портофино. На него е пял не друг, а самият Андреа Бочели, който е бил помолен от Доменико Долче да бъде изненадата за сватбата.