юни 26, 2024

Косъм в тиквичките на Таня Боева съсипа вкусната вечеря на фолк певицата (Показа умения в кухнята, но хигиената й куца)

Позабравената фолк певица изненада компанията с вечеря с привкус от детството

https://kliuki.net/bg-kliuki/kosam-v-tikvichkite-na-tanya-boeva-sasipa-vkusnata-vecherya-na-folk-pevicata-pokaza-umeniya-v-kuhnyata-no-higienata-y-kuca/223718 Kliuki.net
Косъм в тиквичките на Таня Боева съсипа вкусната вечеря на фолк певицата (Показа умения в кухнята, но хигиената й куца)

Таня Боева посрещна компанията в провинциалния си дом, който се намира в Долината на царете - Казанлък. Тя се съобрази с изискването на шеф Манчев да ги върне в онези години когато са били деца и да припомни на участниците мили семейни спомени.

Само, че легендарната чалга звезда реши да осъвремени задачата на кулинаря  и вкара във вечерята си някои по съвременни продукти. Певицата запретна ръкави и приготви за тях зелена залата с лимец  и нар. Спретна две разядки – от тиквички  на грил и от червено цвекло и карфиол. За основно предложи пилешко филе с пюре за гарнитура. А  за десерт сама приготви торта от бисквити в комбинация със сладко от рози и зелени смокини.

Шеф Манчев се изуми от кулинарните умения на певицата, но й направи забележка, че използва масккарпоне. Нещо непознато по онова време на социализма и бабите ни не са използвали.

Фолкаджийката вместо да пържи тиквичките само ги грилова и нави на рулца с плънка от сирене. Така разядката стана по-здравословна и лека. Но зрителите веднага забелязаха  пропуск в хигиената на Таня. Критикуваха я, че не си е прибрала косата докато готви: „Направи ми лошо впечатление, че през цялото време мяташе грива наляво надясно и резултата не закъсня. Поднесе тиквичките с косъм!”

Зрителите даже заснеха гнусната гледка на фото и за доказателство публикуваха снимката на страницата на предаването  във фейсбук и реагират така на компанията от снощи:”Странна компания, единият пиян, другият се държи да се представи  като мис, третият се чуди за какво да отнеме точки, за да спечели той, а домакинята с ръкавици и престилка, но ръси навсякъде косми!”

Източник: Фейсбук