юли 22, 2024

Кошмар! Това е сестрата на най-известния футболист в света

https://kliuki.net/kliuki/koshmar-tova-e-sestrata-na-nay-izvestniya-futbolist-v-sveta/138369 Kliuki.net
Кошмар! Това е сестрата на най-известния футболист в света

Малката сестра на футболната икона Дейвид Бекъм шокира гостите на рождения си ден с ужасен избор на тоалет

[caption id="attachment_27648" align="alignright" width="222"]Роклята на Джоан определено не е подходяща за килограмите й Роклята на Джоан определено не е подходяща за килограмите й[/caption]

Джоан Бекъм се появи на партито по случай празника си с безобразно къса черна рокля, която не скривала почти нищо от погледите на гостите. Посетителите в лъскавото лондонско заведение, където бил купонът, били в шок от гледката. Освен излишните килограми, по бедрата на мис Бекъм си личали ужасни следи от целулит, а деколтето на роклята буквално й стигало до пъпа.

За капак сестрата на обичания футболист се напила до безобразие и на няколко пъти падала на пода на заведението, споделят свидетели. Гледката определено не била никак приятна.

Медиите на Острова се чудят как братът на рожденичката, който е една от най-обичаните личности в Англия, приема изцепките на сестра си. Дейвид и съпругата му Виктория се славят като едни от най-елегантните и стилни личности в целия свят като неведнъж са обявявани за модни икони. Но изглежда, че парите не са достатъчни, за да купят класа, както си личи от снимките на Джоан Бекъм.

[caption id="attachment_27649" align="aligncenter" width="208"]Посетителите в заведението бяха възмутени от избора й на тоалет Посетителите в заведението бяха възмутени от избора й на тоалет[/caption]