юли 22, 2024

Краси Радков напуска Слави заради „България търси талант“

https://kliuki.net/kliuki/krasi-radkov-napuska-slavi-zaradi-balgariya-tarsi-talant/142423 Kliuki.net
Краси Радков напуска Слави заради „България търси талант“

Дългия на нож с комика, Краси напуска шоуто

Нов скандал тресе екипа на Слави Трифонов. Водещия е на път да се раздели с един от любимите си комици заради последните си кадрови промени. Дългият пое щафетата в „България търси талант“ като лично избира всеки един от съдиите. Това е и причината Краси Радков да е бесен на Слави Трифонов.

Според последните слухове, двамата са се скарали жестоко заради „България търси талант“. Третият сезон беше поверен на Дългия. Но Слави отказа да пусне Краси Радков отново в журито. Вместо това водещия го натирил със забрана да участва в шоуто.

[caption id="attachment_60564" align="aligncenter" width="297"]Краси Радков напуска Слави Трифонов Краси Радков напуска Слави Трифонов[/caption]

В предаването участие ще вземат Ваня Цветкова, Любен Дилов—син, Асен Блатечки и Есил Дюран. Четиримата ще влязат в ролята на съдии и ще избират новите таланти на България, пише pik.bg.

От продукцията коментират, че Слави искал да наложи съвсем нови лица, а също така да избегне и скандала с предишното шоу. Припомняме ви, че след изгонването на Магърдич Халваджиян, Краси Радков го замести, което не се хареса на много от зрителите.

Накрая Краси спечели публиката, но Слави твърдо отказва да го пусне в новия сезон на предаването. Договорът на Радков изтича през юни тази година. И е възможно да напусне екипа на Дългия завинаги.