април 27, 2024

Край на мълчанието! Принц Алберт проговори за развода с Шарлийн (Всичко за семейните драми в Монако)

Принц Алберт отрече с Шарлийн да имат проблеми в брака

https://kliuki.net/kliuki/kray-na-malchanieto-princ-albert-progovori-za-razvoda-s-sharliyn-vsichko-za-semeynite-drami-v-monako/202285 Kliuki.net
Край на мълчанието! Принц Алберт проговори за развода с Шарлийн (Всичко за семейните драми в Монако)

След като известно френско списание обяви, че принц Алберт и съпругата му Шарлийн се разделят, принцът на Монако за първи път реши да коментира отношенията им публично. В свое интервю по повод реставрация на стари сгради в Монте Карло, Алберт заяви, че съпругата му се вълнува за един осемгодишен проект наравно с него.

"Шарлийн е много развълнувана от възможността да се включи в проекта. Той ще продължи цели осем години, но тя с трепет участваше в подготовката и сега с нетърпение очаква да започне реставрацията на стенописите", заяви още принцът.

 

Думите му имаха за цел да сложат край на спекулациите, че между тях има проблеми.

 

Неотдавна Шарлийн започна да участва активно в кралския живот, връщайки се след почти двугодишно отсъствие. Появата й в Милано на парти, без съпруга й и без сватбения пръстен предизвика слухове за край на брака им. Часове по-късно обаче двамата бяха видени заедно на наградите "Жена на годината" в Монте Карло. 

 

Двойката е обект на много слухове, особено след продължителното отсъствие на принцесата в Южна Африка. Там тя се разболя от неизвестна инфекция и претърпя серия от операции. В крайна сметка беше върната в Монако, но говорители на двореца твърдяха, че състоянието й е тежко и тя има спешна нужда да продължи да се възстановява. Така Шарлийн беше настанена в тайна клиника и месеци наред държана далеч от обществото. Слуховете, че има психични проблеми бяха опровергани, а след това тя се появи публично, за да сложи край на слуховете за разрив между нея и Алберт, както и за това, че е удобно затворена в клиника, за  да не избяга...