април 26, 2024

Краят на Малката Бирма бил кошмарен (Зловещи подробности за смъртта на Георги Станоев)

Малката Бирма почина внезапно на 32 г, а краят му бил ужасен, последните си 3 години прекарал на легло

https://kliuki.net/kliuki/krayat-na-malkata-birma-bil-koshmaren-zloveshti-podrobnosti-za-smartta-na-georgi-stanoev/196676 Kliuki.net
Краят на Малката Бирма бил кошмарен (Зловещи подробности за смъртта на Георги Станоев)

Вестта, че Малката Бирма, който бе гадже и на Преслава и на Алисия е починал втрещи всички, които бяха чували за него. Той бе едва на 32 г когато си отиде, в мистерия остава какво точно е станало със здравия на външен вид мъж.

Последните месеци от живота на мачото, който задиряше фолкпевиците били повече от кошмарни. Според слуховете, които разбираме от различни постове на негови близки приятели из социалната мрежа става ясно, че здравенякът развил скоротечна деменция.

Предполага се, че Станоев получил психически срив, заради удара във финансово отношение, който му бил нанесен както лично на него, така и на цялата му фамилия. Малката Бирма непрекъснато се успокоявал като пуши трева. 

Краят на Малката Бирма бил кошмарен (Зловещи подробности за смъртта на Георги Станоев)

А негови близки авери разказват: „Тази  негова деменция се отключи след като  се върна в България. Разви се скоростно и само за няколко месеца Станоев стана неадекватен. Спря да говори и не познаваше никой дори от най-близките си, но продължаваше да употребява трева.”

Както се знае Георги и брат му бяха издирвани от Интерпол заради участие в престъпна група, както и за трансфер на незаконни цигари, а баща им Голямата Бирма им бе считан за тартор на бандата.

Обвиниха фамилията през 2018 г. Малката Бирма се оказа арестуван в Дубай през следващата година, но стоя в затвора само година като излезе под парична гаранция от 40 бона. После потъна в неизвестност. А от семейството му предполагат, че точно това е причината да получи тая деменция . Не по-малко вреда му е причинил факта, че продължи да употребява наркотици. Тъй като при това сериозно заболяване се блокират мозъчните клетки и това води до фатален край.

А бившите му гаджета фолкаджийки не обелиха нито дума за скоропостижната  му смърт.