април 27, 2024

Краят на приказката: Меган и Хари започват да живеят отделно (Принцът отива в Африка, а жена му остава с децата)

Близки до двойката издават, че херцозите са взели решение да се разделят

https://kliuki.net/kliuki/krayat-na-prikazkata-megan-i-hari-zapochvat-da-zhiveyat-otdelno-princat-otiva-v-afrika-a-zhena-mu-ostava-s-decata/206168 Kliuki.net
Краят на приказката: Меган и Хари започват  да живеят отделно (Принцът отива в Африка, а жена му остава с децата)

Семейната идилия на Съсексови търпи тотален разпад. И не само заради финансовите сътресения, които ги затрупаха напоследък. Според източници, близки до кралската двойка херцозите бегълци са решили да не живеят заедно.

Известното издание  Page Six, позовавайки се на собствена информация съобщи, че синът на Чарлз III е заминал  за Африка без своята благоверна половинка. Там Хари ще участва в снимки на Нетфликс. А съпругата му няма да го придружи и остава да се грижи за двете им деца в  Монтесито.

Скандалите в семейната двойка се разраснаха след като те загубиха 20 милиона долара. А разходите по огромното им имение както и разходите за охолен живот са все неща, които британския принц вече не може а си позволи.

Краят на приказката: Меган и Хари започват  да живеят отделно (Принцът отива в Африка, а жена му остава с децата)

С Меган се надяваха, че Хари ще може да се оправи само с парите, които получи в наследство от майка си лейди Даяна. Но в последствие се разбра, че сумата не е толкова голяма и няма да стигне. Още повече, че заради сложното законодателство принцът не е успял да получи цялото си наследство.

Огромната къща, закупена с ипотека, големите разходи за охрана и училище се оказаха препъни камъка в отношенията на двойката.

Според слуховете по-малкия британски престолонаследник вече говорил с баща си и брат си. Той ги помолил за подкрепа. Отначало ставало дума само за финанси, но после Хари изплюл камъчето и помолил известно време да живее в Лондон.

Чарлз и Уилям отделили време за размисъл и докато Хари е в Африка семейството ще реши как да продължи процеса по развод.

Източник: wday.ru