април 27, 2024

Кремена Джумпарова: Емил още преследва Виктория

https://kliuki.net/kliuki/kremena-dzhumparova-emil-oshte-presledva-viktoriya/142961 Kliuki.net
Кремена Джумпарова: Емил още преследва Виктория

Кремена Джумпарова разкри, че Емил Русев още преследва сестра й

Кремена Джумпарова разкри неподозирани подробности от отношенията между Виктория Джумпарова и Емил Русев. По думите на сестрата на манекенката, двамата продължават да поддържат романтичните си отношения, и не Виктория, а Емил преследва манекенката.

Докато гостуваше в живото студио на „Къртицата“, Кремена заяви, че преди няколко месеца Емил и Виктория отново се видели. Тогава бизнесменът попитал манекенката дали, ако се разведе, ще му стане жена.

„Всеки път като я види, не спира да я преследва. Последния път беше преди няколко месеца. Видя я и започна да я разпитва, дали, ако се разведе с жена си Христина, Вики би се омъжила за него", твърди сестрата на Виктория Джумпарова.

[caption id="attachment_64325" align="aligncenter" width="300"]Драмата между Емил и Виктория не е приключила Драмата между Емил и Виктория не е приключила[/caption]

Коментарите й предизвикаха оспорвани дебати в мрежата. Според зрителите, Емил Русев е в ролята на преследвания, а не Виктория. Влизането на манекенката в Къртицата се тълкува от мнозина като опит за реклама. „Прави си пиар и то успешен при това, с тия циркове“, коментират в мрежата.

[caption id="attachment_64511" align="aligncenter" width="300"]Според Кремена Джумпарова, Емил продължава да преследва сестра й Според Кремена Джумпарова, Емил продължава да преследва сестра й[/caption]

Други пък са на мнение, че личните драми на участниците изобщо не биват да бъдат обсъждани. „Аман от истории, ала „Биг Брадър“. Давайте повече от битките и кого подозират, че е Къртицата, личните им драми не ни интересуват“, коментират фенове на предаването.