април 02, 2023

Крисия и Марина не се отличават! Виж ангелското копие на талантливото дете (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-i-marina-ne-se-otlichavat-vizh-angelskoto-kopie-na-talantlivoto-dete-snimki/142206 Kliuki.net
Крисия и Марина не се отличават! Виж ангелското копие на талантливото дете (СНИМКИ)

Крисия и сестра й Марина почти не се отличават, ахнаха потребители, когато забелязаха снимките на двете деца

[caption id="attachment_59020" align="alignright" width="300"]Марина (вляво) и Крисия Тодорова - двете не се отличават, абсолютни копия са Марина (вляво) и Крисия Тодорова - двете не се отличават, абсолютни копия са[/caption]  

Крисия Тодорова от Шоуто на Слави има свое ангелско копие – прекрасното създание е нейна сестра.

Марина почти не се отличава от Крисия, забеляза Kliuki.net. А коментарите на потребителите са достатъчно показателни, че това е точно така.

И двете сте уникални и много сладки, пишат всички на страницата на Крисия.

Прави впечатление, че Марина също умее да позира и стои така артистично, както по-голямата си кака Крисия Тодорова.

[caption id="attachment_59021" align="alignleft" width="225"]Крисия си има сестра Марина, която е нейното ангелско копие Крисия си има сестра Марина, която е нейното ангелско копие[/caption]

Талантливата изпълнителка вече грабна сърцата на публиката и всички се надяват тя да бъде избрана за партньорка на г-н Андреев.

Уменията й са безспорни, а харизмата очевидна. Крисия Тодорова впечатлява с глас, но и с красота, което е една уникална комбинация и й гарантира звездно бъдеще, категорични са експерти. Нейните близки пък са доволни от успеха, който жъне 9-годишната от Разград.

Слави Трифонов се очарова от нея още при първата й поява в предаването. Той дори стана и я гледаше като особен екземпляр, който никога не е виждал.

Питаше невярващо за възрастта й, накара я да пее още и още, за да се увери, че не сънува. В крайна сметка Крисия спечели всички само за една вечер, а чарът й явно е наследствен.

Малката й сестричка Марина също го притежава и може да омая всеки в нета.

Вижте сами Марина как не се отличава въобще от Крисия Тодорова!