май 28, 2024

Крисия или Симона?! Двете се късат от плач – Шоуто на Слави готви врътка!

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-ili-simona-dvete-se-kasat-ot-plach-shouto-na-slavi-gotvi-vratka/142675 Kliuki.net
Крисия или Симона?! Двете се късат от плач – Шоуто на Слави готви врътка!

Крисия или Симона – коя от двете да спечели финала на конкурса в Шоуто на Слави

Крисия или Симона – момичетата се късат от плач, защото финалът наближава и напрежението е огромно, научи Kliuki.net!

И двете са много талантливи, и двете вече са приятелки, което започва да им създава силни емоционални тревоги, писа изданието ПИК.

[caption id="attachment_62267" align="alignright" width="300"]Крисия или Симона - коя ще бъде избрана на финала в Шоуто на Слави?! Крисия или Симона - коя ще бъде избрана на финала в Шоуто на Слави?![/caption]

Краят на конкурса в Шоуто на Слави е близо и малките певици нито искат да се разделят, нито желаят да се наранят, ако една от тях бъде избрана за фаворитка.

Това ще е най-трудният избор, тъй като децата показват завидни възможности. Крисия или Симона – публиката също е разединена и настоява да се измисли нещо по въпроса, за да останат и двете в проекта.

Всъщност от екипа на Шоуто на Слави готвят точно такава врътка, издаде ни вътрешен източник. Планира се Крисия и Симона да се изявяват занапред, като се редуват, но организаторите умишлено не го съобщавали, за да има интрига. Дългия правел всичко това в името на рейтинга си.

Предаването му отдавна запада и тази година той получи златен шанс с тази надпревара за партньорка на г-н Андреев. Зад кулусите в момента обаче е страшно. Крисия и Симона проливат сълзи, докато репетират, а околните се виждат в чудо как да ги успокоят.

Така или иначе зрителите могат да въздъхнат с лекота, защото въобще няма да им се налага да умуват върху това коя е по-добра Крисия или Симона!