февруари 04, 2023

Крисия разплака Слави и Ку-ку бенд на финала! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-razplaka-slavi-i-ku-ku-bend-na-finala-snimki/142722 Kliuki.net
Крисия разплака Слави и Ку-ку бенд на финала! (СНИМКИ)

Крисия разплака Слави и Ку-ку бенд на финала

Крисия Тодорова направи разтърсващо изпълнение на финала на конкурса на Слави Трифонов „Запознай се с малките“. С песента си „Една българска роза“ тя разчувства зрителите, а също и целия екип на предаването. Малката чаровница спечели конкурса с уникалното си изпълнение, а всички бяха в еуфория след победата й.

Емоционалното и драматично изпълнение на Крисия, накара дори „Ку-ку бенд“ да се развълнуват. Евгени Минчев — Маестрото, Годжи, Цветан Недялков и останалите музиканти бяха с подозрително влажни очи след песента на Крисия. Малката чаровница остави дори Слави и сценаристите без думи за миг. След което всички възторжено обявиха, че талантливата певица е истински диамант и заслужава да блести на сцената.

[caption id="attachment_62618" align="aligncenter" width="300"]Крисия трогна до сълзи Слави на финала на конкурса Крисия трогна до сълзи Слави на финала на конкурса[/caption] [caption id="attachment_62621" align="aligncenter" width="300"]Слави отчаяно се опита да сдържи емоциите си Слави отчаяно се опита да сдържи емоциите си[/caption]

„Тя е като слънце! Като се усмихне и целия свят грее“, сподели развълнуваният Филип Станев. Слави и Иво Сиромахов също бяха запленени от гласа и таланта на малката Крисия. „Заради деца като Крисия, никога повече няма да се срамувам да кажа, че съм българин“, заяви още един от сценаристите. И призна, че това изпълнение е било наистина изключително.

[caption id="attachment_62622" align="aligncenter" width="300"]Музикантите също бяха развълнувани от уникалното й изпълнение Музикантите също бяха развълнувани от уникалното й изпълнение[/caption]

Slavi 55Slavi 3 Slavi 4За Ку-ку бенд финалът също бе повече от емоционален и те станаха на крака след изпълнението на Крисия. Цялата зала също аплодираше 8-годишното момиченце, което грабна сърцата на публиката и зрителите от първия миг и спечели заслужено конкурса.