април 25, 2024

Крисия с Химна разплака едни, но подразни други!

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-s-himna-razplaka-edni-no-podrazni-drugi/142949 Kliuki.net
Крисия с Химна разплака едни, но подразни други!

Крисия с Химна изправи на крака 45 000 души на националния стадион, намериха се зложелатели да недоволстват

Крисия с Химна изправи на крака 45 000 души на националния стадион и просълзи всички пред малките екрани. Блестящото изпълнение на малката певица определено не остави безразлични хората, които побързаха да обявят малката сладурана за най-талантливото дете на България и новата Паша Христова.

[caption id="attachment_64405" align="alignleft" width="300"]Представянето на Крисия с Химна не се хареса на част от хората Представянето на Крисия с Химна не се хареса на част от хората[/caption]

Насред всички тези положителни коментари и действително блестящото изпълнение на ангелогласната Крисия, буди недоумение фактът, че се намериха хора, които се подразниха от детето. Няколко човека изказаха недоволство, че сладураната е станала известна едва ли не благодарение на парите на родителите си, които платили на Слави, за да я избере за шоуто си. "Не че не пее, но има и други деца, които пеят много по-добре от нея", недоволстват част от форумци. Някои от тях стигат дори още по-далеч, заявявайки, че представянето на Крисия с Химна не е било особено добре, тъй като не го била изпяла както трябва да се пее химн.

Крисия с ХимнаОчаквано, тези негативни мнения са пренебрежимо малко на фона на всеобщия възторг от невероятното изпълнение на Крисия. Феновете естествено защитават любимката си от нападките на завистливците. "Кажете от къде родителите на Крисия са й купили гласа и чара, за да си купим и ние малко", са най-често срещаните отзиви.

Вижте и вие във видеото как се справи ангелогласната Крисия с Химна.