юни 10, 2023

Крисия Тодорова и г-н Андреев дебютираха в шоуто на Слави

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-todorova-i-g-n-andreev-debyutiraha-v-shouto-na-slavi/142817 Kliuki.net
Крисия Тодорова и г-н Андреев дебютираха в шоуто на Слави

Крисия Тодорова разби с песен на „Металика“ в шоуто на Слави, направи уникално изпълнение

Крисия Тодорова и г-н Андрей направиха шеметен дебют в шоуто на Слави. Чаровните малчугани, които си партнират в предаването на Слави, буквално разтърсиха от смях публиката. За разлика от по-срамежливия г-н Андреев, Крисия се чувстваше изключително удобно в студиото. И дори успя на няколко пъти да затапи Слави, за огромно удоволствие на зрителите.

Дори лошото настроение на Слави, който непрекъснато се мръщеше на малчуганите не успя да ги смути. Крисия с усмивка и ведро настроение разказваше за завръщането си в Разград, докато видимо смутения г-н Андреев едва успяваше да обели някоя дума.

[caption id="attachment_63372" align="aligncenter" width="300"]Крисия и г-н Андреев направиха дебюта си като екранен дует Крисия и г-н Андреев направиха дебюта си като екранен дует[/caption]

Малчуганът видимо бе малко притеснен в присъствието на Крисия Тодорова и Слави, но в крайна сметка успя да се отпусне. Докато разказваше историята си, Крисия от сърце се смееше на вица за ловеца на патици, докато Слави едва сдържаше смеха си.

[caption id="attachment_63373" align="aligncenter" width="300"]Двамата бяха невероятни! Двамата бяха невероятни![/caption]

Зрителите обаче са категорични, че Крисия Тодорова и малкия г-н Андреев са прекрасна сценична двойка и са се справили като дует прекрасно. Малчуганите за първи път се запознаха на живо, минути преди да се появят заедно на сцената, но въпреки това успяха да се отпуснат, докато си говореха със Слави. Самата Крисия направи разбиващо изпълнение с песен на „Металика“, за което получи както заслужени похвали, така и някои критики от Слави.