март 01, 2024

Крисия Тодорова с два бона заплата от Слави!

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-todorova-s-dva-bona-zaplata-ot-slavi/142752 Kliuki.net
Крисия Тодорова с два бона заплата от Слави!

Крисия Тодорова обаче няма да получава парите си, родителите й ще ги прибират

Крисия Тодорова ще взема доста солидна заплата от включването си в "Шоуто на Слави" като партньорка на господин Андреев. Слави е решил да отпусне на талантливата госпожица по 2 бона на месец. Които пари обаче няма да отиват в самата Крисия Тодорова, а ще бъдат прибирани от родителите й, издават запознати. Именно на майка й е заслугата за космическата за едно малко дете сума.

[caption id="attachment_62831" align="alignright" width="222"]Крисия Тодорова ще взема 2 бона от Слави Крисия Тодорова ще взема 2 бона от Слави[/caption]

Тя е водила преговорите със Слави и е успяла да извоюва за щерка си заплата, доста по-висока от средната в страната, научиха от "Всеки ден", цитирани от Агенция ПИК. Това обаче предизвика разнопосочни коментари в онлайн пространството. Голяма част от феновете са на мнение, че сумата е прекалено висока за едно деветгодишно момиче. "Крисия Тодорова е много талантлива, безспорно. Ама не е оправдано да взема повече пари от хора-специалисти, учили с години, за да се докажат в областта си", коментират форумци.

Други пък не са съгласни родителите на Крисия Тодорова да прибират парите й. "В цял свят е практика парите, изкарани от децата звезди, да се влагат в банката на тяхно име, докато станат пълнолетни. Не да ги вземат родителите", възмущават се потребителите.

Припомняме ви, че Крисия Тодорова спечели конкурса за партньорка на господин Андреев. Двамата обаче все още не са се срещали. Това ще се случи този четвъртък, когато момченцето и Крисия Тодорова запишат първото си общо предаване.