април 19, 2024

Крисия Тодорова я обсипват с любов след победата - виж жестовете от сърце! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/krisiya-todorova-ya-obsipvat-s-lyubov-sled-pobedata-vizh-zhestovete-ot-sarce-snimki/142724 Kliuki.net
Крисия Тодорова я обсипват с любов след победата - виж жестовете от сърце! (СНИМКИ)

Крисия Тодорова я обсипват с любов след победата – момиченцето се превърна в гордостта на България

 

Крисия Тодорова я обсипват с любов след победата в конкурса на Слави Трифонов, видя Kliuki.net!

[caption id="attachment_62633" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова я обсипват с любов след победата Крисия Тодорова я обсипват с любов след победата[/caption]

„Ти си номер 1, гордостта на България”, "Бъди благословена, Крисия Тодорова, ти си родена за сцена, имаш неземно присъствие", пишат развълнувани в мрежата.

Зрителите на шоуто са доволни, че именно Крисия Тодорова се превърна във фаворитката, защото тя така или иначе си беше избрана от публиката.

Момиченцето от Разград грабна сърцата на всички още с първата си поява на екран. Няма да забравим и как Дългия реагира тогава. Той остана без думи, стана на крака и гледаше на Крисия Тодорова като на едно истинско чудо.

Несъмнено чаровното ангелче е много талантливо и сега тепърва я очаква успешна кариера в музиката. Проектът на Слави ще й даде голям шанс, а дали тя ще се възползва максимално, ще покаже само времето.

Крисия Тодорова обаче сега не може да се нарадва на случващото се с нея, а жестовете на хората са особено трогателни. На страницата й те я заливат със страхотни пожелания, подаряват й колажи, букети с рози.

Цялата тази положителна енергия няма как да не повлияе на Крисия и тя да се развива с гордо вдигната глава занапред. Детето успя да обедини хиляди за кратко, а ценителите на дарбата й стават все повече с всеки изминал ден.

След като се превърна в победителка, сега всички обсипват с любов Крисия Тодорова!

[gallery link="file" ids="62634,62635,62636"]