май 10, 2024

Криско стана татко за втори път, показа бебето от болницата (Подробности + Фото)

https://kliuki.net/kliuki/krisko-stana-tatko-za-vtori-pat-pokaza-bebeto-ot-bolnicata-podrobnosti-foto/162812 Kliuki.net
Криско стана татко за втори път, показа бебето от болницата (Подробности + Фото)

Криско стана татко

Бебе номер две, което рапърът Криско и половинката му очакваха в последните месеци, вече се появи на бял свят. Раждането се е състояло през уикенда и съвсем скоро гордият татко успя да зарадва почитателите си и със снимки. Макар певецът да не бърза да разкрива подробности за пола на детето, явно от болницата не са толкова дискретни. Новороденото е момченце. То ще носи името Даниел. Родено е на 7. март в 5:42 ч. Мерките му, както изглежда, са чудесни: тежи 3180 г, а дължината му е 49 см. [caption id="attachment_178350" align="aligncenter" width="300"]Криско стана татко на момченце Криско стана татко на момченце
Снимка: инстаграм[/caption] Раждането се случва точно в навечерието на един от най-популярните ни празници – Осми март. Майката се чувства добре и може да се похвали с чудесен подарък за празника. Самият Криско сам съобщи новината в социалните мрежи: "Днес с Цветелина Петрова станахме родители за втори път". Радостната вест е съпроводена от снимка, на която рапърът държи момченцето си на ръце. Цвети, от своя страна, също публикува кадър с малкия и така със сигурност зарадва приятелите си.

Младите родители имат още една дъщеричка. Момиченцето носи името Амая и се роди през 2019 г. И нейното раждане премина в същата болница, в която сега се роди братчето ѝ, пише tialoto.bg. Цвети и Криско са заедно от сравнително дълго време и по всичко личи, че имат стабилна връзка. Второто бебе безспорно е нова радост в дома им, а вероятно най-щастлива от ситуацията ще бъде Амая. Каката расте като гъбка и често-често радва феновете на родителите си. Социалните мрежи бяха в крак с всичко, което се случваше около нея – рождени дни, партита и пр. Даниел също започва живота си ударно – още след раждането масовата аудитория успя да се запознае с него. Макар личицето му засега да е скрито, вероятно много скоро родителите му ще го представят изцяло в инстаграм. Честито!