декември 09, 2023

Кристиан Костов с шеметна победа на Евровизия (Всичко за успеха на България)

https://kliuki.net/kliuki/kristian-kostov-s-shemetna-pobeda-na-evroviziya-vsichko-za-uspeha-na-balgariya/151907 Kliuki.net
Кристиан Костов с шеметна победа на Евровизия (Всичко за успеха на България)

Кристиан Костов успя да постигне второ място на световния конкурс на Евровизия, на косъм се размина с победата

"Бяхме най-добрите и съжалявам, че не успях да донеса първо място на България на Евровизия". Така Кристиан Костов коментира своя успех на конкурса. Българският изпълнител успя да грабне второто място на музикалното състезание, карайки цяла България и цяла Европа да се гордее с него. Само на 17 години, финалистът от Х Фактор успя да постигне немислимото. След невероятния успех на Поли Генова миналата година, когато беше четвърта, сега Кристиан успя да изкачи България до второто място. Амбицията за успех на родната звезда обаче се оказа толкова голяма, че той не успя да се зарадва напълно на победата. "Втори път няма да участвам. Просто не е честно за мен. Втори на Х Фактор, втори и на Евровизия! Не мога да го приема", сподели чаровникът в първото си интервю пред БНТ. Но докато Кристиан е убеден, че е заслужавал първото място, социалните мрежи полудяха, че е спечелил и втората награда. "Това е най-големия успех на България", "Невероятна победа!", "Браво момче, страхотен беше!", "За нас това място е толкова скъпо и като първо", гласят коментари в мрежата. Иначе Кристиан успя да постигне това, което доста по-известни негови колеги не успяха — да обедини представителите на всички жанрове. Нямаше музикален изпълнител у нас, който да не призова да се гласува в негова подкрепа и да не го поздрави за финала на Евровизия.

Европа полудя по него!

"Невероятен талант! Толкова млад, така амбициозен и така талантлив! Благодарим ти", бе признанието на голяма част от феновете, гледали конкурса. [caption id="attachment_124290" align="aligncenter" width="350"]Кристиан Костов спечели второ място на България в Евровизия Кристиан Костов спечели второ място на България в Евровизия[/caption] Иначе 17-годишната българска звезда се превърна в сензация и в световните медии. Много от изданията на континента твърдят, че той е истинският победител на конкурса и е заслужавал голямата награда. Вече стана ясно, че и няколко световни лейбъла са проявили желание да работят с младия български талант. След успеха му на Евровизия, можем само да му пожелаем да продължи все така успешно и след години отново да го видим на конкурса. Този път обаче с първа награда.