май 03, 2024

Кристина Пименова – най-красивата малка моделка в света

https://kliuki.net/kliuki/kristina-pimenova-nay-krasivata-malka-modelka-v-sveta/144001 Kliuki.net
Кристина Пименова – най-красивата малка моделка в света

Кристина Пименова е пленила хиляди с красотата си

Кристина Пименова е най-красивата моделка в света!

Тя е едва на 9 години, но на кариерата й могат да завидят хиляди нейни колежки, които отдавна са на подиума.

[caption id="attachment_73427" align="alignright" width="300"]Кристина Пименова Кристина Пименова е най-красивата малка моделка в света[/caption]

Малката чаровница е пленила фотографите още с появата си. Тя е родена във Франция, но живее със семейството си в Русия. Световноизвестни марки се бият за Кристина Пименова, за да я направят свое рекламно лице.

Модни експерти гледат на нея не само професионално, но и са й лични нейни фенове.

[caption id="attachment_73428" align="alignleft" width="300"]Кристина Пименова Кристина Пименова пленява със своята невероятна хубост[/caption]

Кристина Пименова е като картинка – очите й омагьосват, кожата й е перфектна, косите й са гъсти и типични за славянската й хубост.

Смело може да се каже, че Кристина е най-привлекателната девойка на века, кълнат се в мрежата за нея.

Kliuki.net публикува снимки, които ще ви накарат и вие да се убедите в това. Родителите на Кристина Пименова са забелязали потенциала и фотогеничността й отрано.

Майката се свързва със стилисти и лансира невероятното момиче, което сякаш е родено, за да грее на сцената. Русначето има успехи и като гимнастичка и трудно й остава време да си играе с кукли, като едно нормално дете.

Това е причина често да получава критики, въпреки че тя самата няма вина за амбициите на своите настойници. Кариерата й е обещаваща и когато тя порасне, със сигурност ще бъде дълго време на върха, убедени са ценители на прелестите й.

Нежните черти на Криси могат да хипнотизират всеки, а последователите на нейната страница, ежедневно я възхваляват като истински ангел.

Вижте сами най-красивата моделка в света – Кристина Пименова!

[gallery link="file" ids="73429,73430,73431"]