април 25, 2024

Криза! Малина с едни и същи парцалки по участия (Певицата се стиска за тоалети)

https://kliuki.net/kliuki/kriza-malina-s-edni-i-sashti-parcalki-po-uchastiya-pevicata-se-stiska-za-toaleti/166745 Kliuki.net
Криза! Малина с едни и същи парцалки по участия (Певицата се стиска за тоалети)

Неочаквана липса на вкус, а вероятно и на финанси демонстрира попфолк фурията Малина

Певицата, която навремето подлудяваше феновете си с оригинални тоалети, вече остана в миналото. По всичко личи, че тя е свила бюджета и като че ли пазарува парцалките си на конвейер. Прави впечатление, че на доста от участията си Малина на практика е с една и съща рокля и само менка цветовете. За капак постоянният ѝ тоалет винаги е в кмплект с високи ботуши, сякаш нарочно създадени да изглеждат още по-еднакво.

Така фолк дивата тотално изневери на себе си. И ако някога обичаше да провокира с нестандартни дрехи, днес вече не си позволява да харчи толкова. По участия Малина се ограничава до една и съща рокля, повторена няколко пъти в различни цветове. Дали пазарува на едро според вкуса и възможностите си, засега остава загадка. Прословутите ресни може и да имат задача да скрият някои от несъвършенствата по фигурата ѝ, но и крещят, че финансовата криза е почукала на вратата.

Оранжево, зелено, бяло и пр. са само част от цветовете, в които се пуска Малина по участия. Разбира се, едва ли всичките ѝ изяви са публикувани в Инстаграм, така че е уместно да се запитаме с какви разцветки още разполага.