март 28, 2024

Кризата затисна Пайнер, оборотна певица пазарува евтини ментета (Вижте коя е)

https://kliuki.net/kliuki/krizata-zatisna-payner-oborotna-pevica-pazaruva-evtini-menteta-vizhte-koya-e/142105 Kliuki.net
Кризата затисна Пайнер, оборотна певица пазарува евтини ментета (Вижте коя е)

Една от звездите на компанията изловена да си купува евтини китайски дънки

Изглежда, че кризата продължава да се отразява на певиците от уж най-оборотната компания - Пайнер. Една от най-старите им изпълнителки - Сиана, беше изловена от фенове да пазарува евтини имитации на маркови стоки в забутано магазинче извън София. Претендиращата да е една от големите звезди на компанията изпълнителка, се намъкнала в магазина, където се продават предимно китайски и турски стоки, и си напазарувала доволно, разказват очевидци.

[caption id="attachment_58301" align="alignleft" width="300"]Сиана разочарова феновете си Сиана разочарова феновете си[/caption]

Явно притеснена, че в столицата може да я разпознаят, Сиана предпочела да отиде на пазар в доста по-малък град, надявайки се да не бъде разпозната, издават от hotarena.net. Усилията й обаче ударили на камък. Местните не само, че веднага разбрали коя е посетителката, ами останали силно разочаровани от вида й на живо. Разочаровани фенове споделят, че на живо певицата изглежда доста по-възрастна отколкото в клиповете си.

На всичкото отгоре била и нисичка и силно закръглена. "Вместо да си хвърля парите за дрехи, да вземе да отиде на фитнес и да се вземе малко в ръце", възмущават се форумци. Други пък се подсмихват, че явно бляскавият начин на живот, който демонстрират звездите на Пайнер, няма нищо общо с действителността.