април 19, 2024

Куини на Благой Георгиев го спечели с тяло-мечта (Снимки по бански)

https://kliuki.net/kliuki/kuini-na-blagoy-georgiev-go-specheli-s-tyalo-mechta-snimki-po-banski/145151 Kliuki.net
Куини на Благой Георгиев го спечели с тяло-мечта (Снимки по бански)

Куини на Благой Георгиев слага в малкия си джоб всички моделки и плеймейткиКуини на Благой Георгиев разбива с тяло, футболистът има съперници за сърцето й

Куини на Благой Георгиев разбива с тяло-мечта. Младото момиче, което нашумя в последните дни покрай връзката си с футболиста, може да се похвали с перфектна визия и тяло. Което всъщност е обяснимо за крехката й възраст от 18 години. На малкото снимки, които е споделила в профилите си в социалните мрежи, Алис, както е истинското име на госпожицата, дава заявки да се превърна в истинска красавица.

[caption id="attachment_83407" align="alignright" width="300"]Куини на Благой Георгиев разбива с тяло Куини на Благой Георгиев разбива с тяло[/caption]

Тя вече се е превърнала, контрират приятелите й. С дългата си коса, сини очи и стегнато тяло, Куини на Благой Георгиев съвсем спокойно слага в джоба си всички родни плеймейтки и моделки. Ученичката има и едно огромно предимство пред тях - красотата й е напълно естествена и по нея липсват всякакви силикони и други подобрители. За разлика от вече бившата жена на футболиста - Христина, която реши, че ще си го върне като си наблъска бюста със силикон. Както и устните, припомнят от hotarena.net.

Куини на Благой ГеоргиевЯвно обаче Джийзъса, който открай време е известен като ценител на женската хубост, също се е преориентирал към естествения чар. Друг е въпросът, че новата му избраница е фрапиращо по-млада от него.

Гаджето му само преди няколко дена навърши 18 години, което я прави направо невръстна пред неговата 33-годишна възраст. 15 години разлика не се понравиха особено и на моралистите в онлайн пространството, които побързаха да заклеймят футболиста за избора и поведението му.

Куини на Благой ГеоргиевФакт е обаче, че Алис е пълнолетна и няма никакви пречки двамата да са заедно и да се обичат. Ако съдим по малкото им общи снимки, очевидно отношенията помежду им се развиват повече от добре. Интересно обаче докога ли ще е така и дали голямата разлика във възрастта все пак няма да се окаже фатална, чудят се форумци.