март 26, 2023

Куини на Благой стана за смях - все с една и съща рокля (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kuini-na-blagoy-stana-za-smyah-vse-s-edna-i-sashta-roklya-snimki/145686 Kliuki.net
Куини на Благой стана за смях - все с една и съща рокля (Снимки)

Куини на Благой се появява с един и същ тоалет на всички събития, откакто е с футболиста

Куини на Благой се издъни със стила си в Дубай

Куини на Благой се изложи жестоко с визия. Наблюдателни фенове забелязаха, че гаджето на футболиста ходи все с една и съща рокля по събитията, на които я води той. Вярно, въпросното тоалетче е класическата малка черна рокля, която позволява на притежателката й да се чувства комфортно на всяко едно събитие, тъй като е гаранция за елегантност.

[caption id="attachment_86865" align="alignleft" width="300"]Куини Алис не сваля черната рокля Куини на Благой не сваля черната рокля[/caption]

И все пак, толкова ли ученичката няма друг тоалет, с който да излиза, за да разнообразява поне малко въпросната рокля, чудят се форумци. С дрешката Куини на Благой беше на снимката, която той публикува за пръв път в профила си в социалната мрежа, за да обяви връзката им.

Отново с нея ученичката се появи и на купон, на който присъстваше и Николета Лозанова. На поредното събиране Куини пак е със същия тоалет, а на една от последните снимки на двойката - от екскурзията им в Дубай, ясно се вижда, че дори и там дванайсетокласничката не изневерява на любимата си дрешка.

В нощен клуб в екзотичната държава Куини на Благой отново е с черната си рокличка. Която, крайно неудачно, беше съчетала с ежедневни пантофки в зебров принт. С които повече приличаше на леличка, отишла да пазарува, а не на красива млада дама, каквато всъщност е, коментират форумци.

Да не говорим, че ученичката се беше стъкнала с огромен метален кръст като аксесоар, който не е особено на място. Първо, защото изглежда евтино и кичозно и второ, защото се намира в мюсюлманска държава, коментират специалистите. С това обаче издънките на Куини на Благой откъм стил изобщо не приключват. Малко по-рано през деня, на плажа в Дубай, ученичката се беше стъкнала с бонбонено розово костюмче. Което също доста евтинееше, видяха от Hotarena.net.

Куини на Благой Куини на Благой Куини на Благой