юни 15, 2024

Кулагин с нова порция обиди към ВИП-овете: Божана е алкохоличка, Наско е с комплекс от Мария Илиева (Вижте как нареди и другите)

https://kliuki.net/kliuki/kulagin-s-nova-porciya-obidi-kam-vip-ovete-bozhana-e-alkoholichka-nasko-e-s-kompleks-ot-mariya-ilieva-vizhte-kak-naredi-i-drugite/155913 Kliuki.net
Кулагин с нова порция обиди към ВИП-овете: Божана е алкохоличка, Наско е с комплекс от Мария Илиева (Вижте как нареди и другите)

Валентин Кулагин описва какви нови факти е открил за доскорошните му съквартиранти в къщата на „ВИП Брадър“

Най-напред той стартира с подробности за Ваня Костова. Според Вальо всеки влиза във формата със своя си професионален авторитет и определени компетенции и талант, но по-важното е като индивидуални личности кой какво ще покаже. „Ваня се разкри като изключително неуравновесена, злобна и агресивна. И въпреки че от дете съм възпитаван в духа на уважение към по-възрастните хора, когато разбрах какво представлява тя в действителност, реших да пренебрегна това неписано правило. Ако един млад човек може да греши, защото няма опит и животът е пред него, то една жена на 60 години няма оправдание за грешките си и лошото си поведение, липса на възпитание и хигиенни навици. Тя е имала достатъчно много време да оформи характери си и да открие ценностите в живота си, но не го е направила. Поведение като на Ваня, в никакъв случай не бива да бъде толерирано!“, отсича гримьорът пред „Шоу“. [caption id="attachment_144976" align="aligncenter" width="600"]Валентин Кулагин ВИП Брадър Снимка: Нова ТВ[/caption] И добавя, че благодарение на него, истинската й същност, скрита зад престорената й добронамереност, е била показана. „За мен тя е една вманиачена фанатичка, която тълкува религията по погрешен начин и използва цитати от Библията, за да обижда наранява хората, както и средство да прикрие своята ярост и злоба. Най-големите терористични атаки са дело точно на такива фанатични камикадзета, с погрешна религиозна идеология“, отсича Кулагин. На въпроса защо е наричал Папи Ханс с женски имена, Валентин отново е безкомпромисен: „А как да наричам мъж с ролки на главата, който се клизмира по 2 часа в банята?“. Колкото до Наско Колев, Кулагин заяви, че момчето е травмирано от това, че няма кариера, а преди е имал такава, но е приключила заради връзката му с Мария Илиева. И продължава към Божана: „За мен тази жена показа едно деградиращо, упадъчно поведение, неприсъщо за жена. Да не говорим за дама. Показваше си гърдите, интимните части… Напиваше се до припадък и винаги до черпака, държеше и бутилка алкохол. Говори нонстоп с пълна уста, яде с ръце, никаква култура на хранене, а уж е готвачка. Няма никакъв маниер, никаква етика на общуване, а иначе твърди, че в обкръжението й са само хай клас милиардери с 30-метрови яхти. Жалко, че в това висше общество не се е научила на елементарни обноски – да държи чашата и да се храни със затворена уста“, предават от hotarena.net.