юни 22, 2024

Лъчезара Селфито при Карбовски: Слагам Николета и Венета в джоба си!

https://kliuki.net/kliuki/lachezara-selfito-pri-karbovski-slagam-nikoleta-i-veneta-v-dzhoba-si/143539 Kliuki.net
Лъчезара Селфито при Карбовски: Слагам Николета и Венета в джоба си!

Лъчезара Селфито, която разбуни духовете със своята снимка в нета, щяла да бъде по-скандална водеща от Николета и Венета Райкова

Лъчезара Селфито използва Карбовски, за да си изпроси място като водеща в телевизията!

[caption id="attachment_69481" align="alignright" width="300"]Лъчезара Селфито Лъчезара Селфито иска да е водеща, щяла да задмине Николета и Венета Райкова[/caption]

Тя гостува в предаването му и не спираше да ръси цинизми, от което Мартин Карбовски видимо се притесни, забеляза Kliuki.net.

Лъчезара Стефанова се оказа стара дружка на Митьо Пищова, но нямала нищо пикантно с него. Най-дългата й връзка била с мъж на име Ангел, заради който си е татуирала ръката.

[caption id="attachment_69482" align="alignleft" width="300"]Лъчезара Селфито Лъчезара Селфито скандализира ефира, притесни Карбовски[/caption]

В момента тя нямала работа и се издържала сама (неизвестно как), но нямала нищо против някой да я направи водеща.

„Аз ще съм много по-скандална, истинска, брутално откровена дори, ако съм на ефир!”, изпъчи се тя пред Карбовски, който я попита дали иска да бъде новата Николета или Венета Райкова.

Лъчезара Селфито обаче щяла да ги задмине, стига да имало кой да й даде шанс. „От дивана на екрана, нали така става?!”, обърна се още тя към Карбовски.

Явно Лъчезара няма да откаже да мине през леглото на някой, за да се добере до мечтата си, което ясно заяви като позиция пред зрителите. Представителката на новата клубна култура, както я описа Карбовски, разбуни духовете в мрежата със своята снимка под полата си.

Покрай нея Лъчезара се сдоби с прякора Селфито, а Карбовски се възмути и вдигна ръце от поведението й, след което се накара на редакторите си, че не бива да го поставят в такива неудобни ситуации (видеото ето ТУК).

А червенокоската дори не трепна, а камо ли да се засрами...

Вие как ще коментирате новоизгрялата звезда Лъчезара Селфито?!