октомври 01, 2023

Лана Дел Рей никога не е била по-дебела (Папараците я сгащиха по бански на плажа – Снимки)

Певицата се ошишка брутално, но не й пука за килограмите

https://kliuki.net/kliuki/lana-del-rey-nikoga-ne-e-bila-po-debela-paparacite-ya-sgashtiha-po-banski-na-plazha-snimki/203995 Kliuki.net
Лана Дел Рей никога не е била по-дебела (Папараците  я сгащиха по бански на плажа – Снимки)

Известната американска певица Лана Дел Рей напоследък рядко се появява публично, но преди дни папараци я сгащиха на плажа в Рио Де Жанейро. Където изнесе първия си концерт след 4-годишно прекъсване.

Новите плажни снимки на надебелялата Лана станаха вирусни, а темата за външния й вид е тема номер 1 в медиите. Тъй като певицата се е променила драстично от началото на кариерата й. И тъй като  рядко феновете я виждат на публични места, всеки път се изненадват от това как изглежда.

Напоследък 37-годишната изпълнителка толкова много напълня, а почитателите й не могат да свикнат с новия и образ. А мнозина са убедени, че си е правила и пластични корекции.

Те коментират снимките и казват: „Обичам музиката й, но трябваа да кажа, че напоследък изглежда много зле!”,”Направила си е и естетически корекции, прилича на Мъпет.”, са някои от мненията в Тутър. Но други смятат, че Лана пак е красавица и знае как да носи излишните си килограми.

Лана Дел Рей избягваше публиката в продължение на 3 години, но през 2021 издаде 3 албума. Но въпреки многото похвали не бе номинирана за Грами. Тя бе сред най-красивите дами в света, но феновете предимно коментираха външния й вид,  а не музиката й и за това как е променила външния си вид с помощта на козметична хирургия.

Отдавна за нея се носят неприятни слухове за килограмите й, като за последно бе изловена преди време в Малибу с приятели.