април 20, 2024

Лена Бориславова се чувства обидена и омерзена

https://kliuki.net/kliuki/lena-borislavova-se-chuvstva-obidena-i-omerzena/166847 Kliuki.net
Лена Бориславова се чувства обидена и омерзена

Върху нея е бил упражнен сериозен натиск

Оказва се, че отказът на Лена Бориславова от политиката не е никак случаен.

Активисти от ПП твърдят, че зад „решението“ й да не е част от нито една листа на партията и да скъса с политиката, стоят Линда Петкова и Даниел Лорер.

На всичкото отгоре изглежда на бившата любимка на Кирил Петков й е дадено и направление да напусне страната. Запознати твърдят, че тя заминава при сестра си във Франция – д-р Маргарита Бориславова, която е далеч от тукашните драми.

Именно при нея Лена Бориславова ще търси спокойствие след всички каши, които забърка за краткото си пребиваване в политиката. Родителите й също одобряват решението да замине при сестра си, за да се отдалечи от партийните интриги и най-вече коментарите за парапетния скандал и интимната вечеря с премиера Кирил Петков в Солун. 

За никого не е тайна, че до момента Лена не е дала никакво обяснение нито за скандалите около Кирил Петков, нито пък за разлъката й с Мирослав Иванов.

Тя се надявала до последно, че ще се намери място и за нея в политиката, вярвайки, че в ПП има и джентълмени, които ще бранят честта й.

Бивши депутати обаче разкриват, че такива в лицето на Даниел Лорер лисват.

Именно той и екипът, доведен от него от Израел са в основата на изритването на Лена Бориславова от партийните редици и даже от страната. Те я натиснали да се оттегли с достойнство от политиката и да си посипе главата с пепел за парапетните драми, ако иска да има някакви шансове за реализация в бъдеще.

Лена била категорична, че няма да се подаде на натиска, но се намесила и съпругата на Петков – Линда, която също не е в България в момента. Припомняме, че Линда замина за Канада, заедно с дъщерите си. Тя била категорична, че няма да обикаля рамо до рамо с Лена Бориславова по време на предизборните обиколки.

Планът на пиар експертите е именно Линда да е редом до първите в „промяната“ по време на агитационните пътувания. Тя се съгласила само при условие, че няма да й се налага да е заедно с Лена.

В крайна сметка на Лена Бориславова не й бил оставен друг избор, но запознати твърдят, че се почувствала много засегната.

Тя била категорична, че основната причина за оттеглянето й от листите, били личните нападки срещу нея напоследък.

Същевременно Линда била активирана веднага да започне агитацията си към електората дори по време на почивката й в Канада. Припомняме, че от там тя обяви, че лично се готви за предизборната битка въпреки разклатените позиции на съпруга й.

Както вече стана ясно новият кръжец на силните на деня са Даниел Лорер и Асен Василев. Кирил Петков нито ще може да се добере отново до премиерското място, нито пък ще е под светлините на прожекторите.

Злите езици в ПП коментират, че Кирил Петков също е омерзен от случилото се. Неговите приятели и верни сподвижници също напускат партийните редици.

Както вече знаете, Яна Балникова – една от силните фигури и учредител на формацията също напусна.  

Оказва се обаче, че мълвата, че доскорошният вицепремиер Калина Константинова също ще последва двете си колежки, е безпочвена. Причината е, че Константинова е семейна приятелка на Петкови и не одобрява отношенията между Лена и Петков.

Източник: Уикенд