април 18, 2024

Лена Бориславова захвърли годежния пръстен (Фаталното Ленче се отказа от фарса с Мирослав Иванов)

https://kliuki.net/kliuki/lena-borislavova-zahvarli-godezhniya-prasten-fatalnoto-lenche-se-otkaza-ot-farsa-s-miroslav-ivanov/166613 Kliuki.net
Лена Бориславова захвърли годежния пръстен (Фаталното Ленче се отказа от фарса с Мирослав Иванов)

Лена Бориславова захвърли годежния пръстен, видя Kliuki.net.

Фаталната брюнетка очевидно се отказа от фарса, че е щастливо обвързана с Мирослав Иванов и двамата дори са пред сватба. Спряганата за любовница на Кирил Петков Лена вече дни наред се появява без скъпото бижу в парламента. И това при положение, че само преди месец го размяткваше като огромна гордост отново в кулоарите на Народното събрание. 

По една случайност, годежният пръстен се появи на ръката й буквално дни след като плъзна скандалното видео, в което се вижда как тя и Кирил Петков влизат в частна квартира. А той палаво бърка под полата й.

След разразилата се буря от възмущение, Бориславова побърза да обяви, че е щастливо сгодена за колегата си Иванов, който не вярва на “подобни провокации”. Точно обратното - по думите й той я подкрепя и й има пълно доверие. Тя увери, че отношенията й с Кирил Петков са просто приятелски и професионални. 

Къде обаче е към днешна дата годежният пръстен и защо Лена го носи само един месец, можем само да гадаем. Най-вероятно й е писнало от фарса “щастлива годеница”.