април 19, 2024

Лейси Уайлд - най-старата "Жива Барби" в света (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/leysi-uayld-nay-starata-zhiva-barbi-v-sveta-snimki/146366 Kliuki.net
Лейси Уайлд - най-старата "Жива Барби" в света (Снимки)

Лейси Уайлд е първата жена, легнала под ножа, за да заприлича на Барби

Първата жена Барби в света. Това е Лейси Уайлд, която в резултат на множество пластични операции се превърна в живо копие на куклата Барби. Наричат я още най-старата Барби в света. Като видим фотосите й, се убеждаваме, че това определение най й приляга.

[caption id="attachment_91234" align="alignleft" width="300"]Лейси Уайлд е първата Жива Барби в света Лейси Уайлд е първата Жива Барби в света[/caption]

На четиридесет и шест години и след тридесет и шест интервенции, тя изглежда малко стряскащо, видяха от Hotarena.net.

Дванадесет пъти е увеличавала силикона в гърдите си, но иска още по-големи бомби и планира нова операция. Манията за перфектно тяло малко по малко превръща майката на шест деца в карикатура.

След като лекарите, които се страхуват, че една нова поредна интервенция драстично ще застраши живота й, категорично й отказват, тя започва строга диета, за да отслабне колкото се може повече и да се открои още повече любимата й част от тялото – гърдите. Заради тях е готова на всякави жертви. Явно иска да върви не едни, а две-три гърди напред. Всичко се върти около тях, целият й свят е свързан с тази й болезнена мания, споделя самата Лейси.

Не са пощадени и други части от тялото й, почти навсякадъде по него нещо е пипнато. За любителката на клъцни-срежи няма невъзможни неща. Само за задните си части е похарчила над тридесет хиляди долара.

Не я смущава и липсата на подкрепа от страна на семейството й. Нито един от близките й не одобрява любовта й към корекциите и изкуствените форми, нито болезнената й мания да изглежда като Барби.

Самата тя се гордее, че е жива и ходеща реклама на пластичната хирургия и е потрошила двеста и петдесет хиляди долара, за да постигне тази малко стряскаща визия.

Най-изкуствената жена на планетата се гордее с много интервенции по себе си и се смята за една от най-желаните жени в света. Определено не й липсва самочуствие.

barbi1 barbi2 barbi3