юни 23, 2024

Лидия Станоева разбива с тяло (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/lidiya-stanoeva-razbiva-s-tyalo-snimki/144481 Kliuki.net
Лидия Станоева разбива с тяло (Снимки)

Лидия Станоева, нереализираната свекърва на Преслава, събра погледите с перфектни форми

Лидия Станоева, майката на бизнесмена Жоро Бирмата, обра точките с тяло-мечта. Нереализираната свекърва на певицата Преслава притежава визия, на която могат да завидят двойно по-млади от нея момичета. Госпожата използва екзотичната си почивка до Карибите, за да се изфука с формите си.

[caption id="attachment_79070" align="alignleft" width="300"]Лидия Станоева впечатлява с визия Лидия Станоева впечатлява с визия[/caption]

От кадрите се вижда, че Лидия Станоева има пълно право да притежава завидно самочувствие. Майката на вече бившата половинка на Преслава не крие, че единствената корекция по нея, е силиконът в бюста й. "Признавам си, не ме е срам, че съм си уголемила гърдите", категорична е Станоева, по-известна с прякора си Лидка Скалата. И допълва, че това е единственото подобрение по нея и всичко останало е дело на природата. И на редовните посещения във фитнес залата, разбира се, допълват форумци.

Лидия СтаноеваЧаст от тях обаче не останаха твърде очаровани от силикона в бюста на Лидия Станоева. Който спокойно може да конкурира бюста на Преслава от началото на кариерата й.

Когато певицата можеше да се похвали с най-голямата естествена гръдна обиколка в бранша. Която обиколка обаче се стопи заради нечовешките диети, на които звездата се подлага постоянно. "С какъвто се събереш, такъв ставаш. Явно Лидия иска да заприлича на фолк певица", коментират онлайн потребителите, видяха от hotarena.net.